© 2018  TTV-HOLENDRECHT
E-mailadres: info@ttvholendrecht.nl
Alvorens u besluit van onze vereniging lid te worden, willen wij u op de hoogte stel­len van onze spelregels.
Het Huishoudelijk reglement en de Statuten zijn op te vragen bij het bestuur.
Competitie spelers betalen € 45,50 per kwartaal.
Recreatie spelers betalen   € 32,75 per kwartaal.
Recreatie spelers van 16 tot 18 jaar betalen € 22,25 per kwartaal.
Al deze bedragen zijn inclusief het bondsgeld.
Als nieuw lid betaalt u € 5,00 inschrijfgeld.
Alle leden worden opgegeven bij de N.T.T.B.
Bij niet op tijd betalen zijn wij gerechtigd u het tafeltennissen bij ons te ontzeggen en kan u geroyeerd worden.
   Woensdagavond van 19:00 uur  tot   23:00 uur.
Het opzeggen dient uiterlijk 1 maand vóór dat een nieuw kwartaal begint te geschieden.
Opzeggingen kunt u op 3 manieren doen:
1.  Schriftelijk naar Tafeltennis Vereniging Holendrecht,
                                    Werkhovenstraat 51, 1107 KE Amsterdam-zo
2.  Opzegformulier te verkrijgen en in te leveren bij een van bestuursleden in de sporthal.

3.  Per E-Mail naar  info@ttvholendrecht.nl
Indien u te laat heeft opgezegd bent u verplicht het volgende kwartaal ook te betalen.
Als u van adres veranderd, wilt u dit dan ook zo snel mogelijk doorgeven met behulp
van de hierboven omschreven mogelijkheden.
Tijdens het tafeltennissen in de hal is men verplicht  zaalschoenen(geen donkere strepen afgevende zolen) te gebruiken.
Voor de recreanten is de kledingkeuze vrij maar het liefst geen lichte kleding.
Competitiespelers zijn verplicht, tijdens competitie wedstrijden te spelen in onze clubkleuren, zwart
shirt en zwarte sportbroek.

Vanzelfsprekend is het, dat u de hal netjes achterlaat en helpt met het opzetten en opruimen van de tafels.
TAFELTENNIS IS LEUK